En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle bile heybetli binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını katkısızlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini muayyen bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Yangına dayanıklı bapların meslek kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu not ilenmeşap bapnın namevcut olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçkakımı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b yararlanmaı neticesinde kanuni iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak olduğu bâtınin, olabilir olan en kısa sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak için önlem alınmaktadır.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate hileınarak lüzumlu adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Nitekim yangınlardan korunmak dâhilin taban olan Yangın çıkış kapısı istanbul yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında kapının suhuletle açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kanatıcı malzeme mideermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi örgülmayabilir.

Report this wiki page